Ariadna Colomer: ‘Per mi el Teatre el Jardí és el meu escenari bressol i em fa especialment il·lusió’

0
1798

La vilafantenca Ariadna Colomer, cantant i actriu graduada a l’Escola Eòlia, actuarà aquest dissabte al Teatre el Jardí de Figueres, en l’obra Una habitació buida


Tornes al Teatre el Jardí.
Sí, i això sempre em suposa nervis, perquè hi trobaré gent que conec de tota la vida. Venen companys de l’institut, familiars, amigues de sempre. Penso «per favor, que surti perfecte», perquè venen a veure’m persones que m’importen i realment per mi significa molt el que pensin del que faig aquest dia dalt de l’escenari. És el primer escenari on vaig pujar de la meva vida, amb el Casino Menestral quan feia les audicions de Combo. És el meu escenari bressol i em fa especialment il·lusió.

Com ens valores Una habitació buida?
És un musical de creació pròpia, sorgit del nostre projecte de final de grau. La dramatúrgia és d’en Marc Artigau però està decorat amb les opinions i les reflexions dels vuit actors. Cada personatge està una mica adaptat a cada actor. No és una obra per anar al teatre, riure i desconnectar. És una obra per emocionar-te, per pensar. Una obra que remou i et fa reflexionar sobre el temps, sobre si estem compartint el temps amb persones que realment ens importen. No vull dir gaire res més, ja que s’ha de veure des de zero perquè tu mateix et facis el viatge que vulguis, sense ningú que el condicioni.

Graduada a l’Escola Eòlia, què ens en pots explicar?
Jo havia fet teatre de petita. Anar a Eòlia va ser un pas molt gran perquè realment soc una persona molt familiar, i em costava molt estar molt lluny de la família i anar a estudiar a Barcelona.

Vaig tenir moments de voler-ho deixar, pensava si dedicar-me a alguna altra cosa, però a mesura que anaven passant els cursos vaig veure que no, que era el que m’omplia i estic molt agraïda. Aquests anys m’han fet créixer molt, sobretot a escala emocional. Soc una persona completament diferent de la que era abans de venir a Barcelona. Si decideixes a estudiar arts escèniques, has d’estar molt convençut que serà un viatge en tots els sentits.

Actriu, cantant… i també fas circ?
Necessito formar-me en tot el que sigui possible. Al final si es necessita una actriu que sàpiga cantar, ballar, pujar en un trapezi i fer esgrima, et triaran abans a tu.

Actualment vius a Barcelona, trobes a faltar l’Empordà?
Fa set anys que soc aquí, i encara no m’he atrevit a marxar del tot, sempre estic tornant un moment o altre. De fet, treballo a l’escola de música de Llançà. Però les oportunitats no són a l’Alt Empordà, sinó a Barcelona i a Madrid. Inclús m’estic plantejant travessar l’Atlàntic i anar a veure què trobo per allà.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li