“Argon no serà el patrocinador principal la temporada vinent”

0
996

El Figueres ha tancat el seu retorn a Tercera Divisió amb la cinquena posició final i lluitant per disputar el play-off d’ascens. La valoració és positiva?
Sí, perquè per a nosaltres era tota una incògnita, ja que era una categoria nova per a tots i no sabíem com respondria l’equip. El cinquè lloc i la lluita fins a dues jornades del final pel play-off és més del que podíem somiar. Sabíem, encara que haguéssim jugat el play-off, que pujar era una quimera, com s’ha demostrat amb tres dels rivals que no van passar de la primera ronda. Així que molt satisfet de la part esportiva.

Millorar l’actuació de la temporada passada comporta acabar entre els quatre primers. És aquest l’objectiu?
A curt termini, volem ser un club que estigui a la part de dalt de la Tercera Divisió. Si quedes cinquè, l’objectiu no pot ser un altre que jugar el play-off. Estem intentant mantenir l’estructura de l’equip perquè això sigui així, però després també depens dels rivals. No sabem com s’hauran reforçat i en quina situació estaran.

Hi ha hagut un canvi a la banqueta, amb Xavi Punsí en el lloc d’Arnau Sala.
Però no deixa de ser bona part del mateix equip tècnic que ja hi havia. Crèiem que, continuant amb la mateixa línia del que hi havia, en Xavi es mereixia l’oportunitat. En aquests tres anys, i pel seu historial en el futbol base, ha demostrat que té coneixements i capacitat per fer-ho. Nosaltres apostem per jugadors de la casa, així que amb els entrenadors no té perquè ser diferent.

Arnau Sala va donar a conèixer que no seguiria la propera temporada amb mesos d’antelació.
Ens va agafar per sorpresa en el moment, però potser sí que era una cosa lògica, perquè es va parlar de fer un cicle de tres anys amb ell. Va considerar que aquell era el moment oportú i, vist en el temps, no va anar malament. A partir de l’anunci, pràcticament no es va perdre cap partit. Vam assumir la decisió i vam tenir temps per preparar el futur i acabar de pensar què ens interessava més, si continuar amb la línia que teníem o apostar per una de nova. Evidentment, al final, i després de sospesar-ho tot, vam decidir seguir amb la línia que ha funcionat tan bé fins ara.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li