Aproven un nou programa de targetes-moneder

0
618

L’augment de demandes d’ajudes d’urgència social a Castelló d’Empúries ha portat a l’Ajuntament a arribar un acord amb el Consell Comarcal per implantar un nou programa


L’augment de demandes d’ajudes d’urgència social a Castelló d’Empúries ha portat a l’Ajuntament a arribar un acord amb el Consell Comarcal per implantar un nou programa de targetes moneder.

El nou sistema té l’objectiu de facilitar a les persones usuàries dels Serveis Socials bàsics rebre ajuts econòmics d’alimentació o per la cobertura d’altres necessitats bàsiques, de manera més racional i eficient. Es tracta de garantir una alimentació saludable i segura a les famílies en situació de vulnerabilitat, fomentant l’accés als aliments frescos a persones que es troben en situació de pobresa o vulnerabilitat social, tot garantint una alimentació saludable, equilibrada i de qualitat.

El servei es gestionarà des del Consell Comarcal per evitar duplicitats administratives. Pel que fa a la implicació de l’ajuntament, el consistori aporta 50.000 euros per al nou programa de targetes-moneder.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li