Aproven licitar el servei de recollida d’animals per 338.956 euros

0
1277

Aquest expedient inclou el plec de clàusules administratives i el plec de prescripcions tècniques que regulen el contracte


 

El Ple del Consell Comarcal va aprovar, dimarts i en el capítol d’afers urgents, l’expedient relatiu a la contractació del servei de recollida d’animals domèstics abandonats o perduts i el de gestió i control de colònies de gats a la comarca. Aquest expedient inclou el plec de clàusules administratives i el plec de prescripcions tècniques que regulen el contracte.

El pressupost total de la licitació, que es fa per als exercicis del 2019 i el 2020, és de 338.956,64 euros. D’aquest import, 307.769,18 euros són per a la recollida d’animals i 31.187,45 per al control de les colònies de gats. Les empreses que presentin oferta ho poden fer per tots dos serveis o per un.

El Consell Comarcal té les competències de la recollida d’animals abandonats de 54 municipis de la comarca. S’hi inclou també Figueres, però des del gener d’aquest any. La recollida ha anat a càrrec, fins ara, de l’Associació Protectora d’Animals i Plantes de Figueres, però es feia amb un contracte menor. La nova licitació es fa fins que no entri en servei el futur centre comarcal de protecció o adopció d’animals de companyia a Pedret i Marzà.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li