Antoni Escudero, reelegit president de la Federació d’Hostaleria de Girona

0
1244

L’empresari jonquerenc ha rebut el suport unànime de les onze associacions que formen part de l’entitat


L’Assemblea de la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona ha reelegit l’empresari jonquerenc Antoni Escudero com a president de l’entitat, en el marc de la celebració de les eleccions a la presidència que van tenir lloc a la seu de l’entitat la setmana passada a Girona. D’aquesta manera, Escudero iniciarà la seva cinquena legislatura al capdavant de la patronal, resseguint així una trajectòria de 19 anys com a màxim representant –va iniciar la seva etapa com a president de la Federació gironina el setembre de 2003–.

Tal com marquen els estatuts de l’entitat, durant el procediment electoral Escudero va exposar el seu programa presidencial, on va destacar que seguirà prioritzant el manteniment de l’estabilitat econòmica de l’organització empresarial, tal com s’ha fet fins ara. Seguidament, l’empresari alt-empordanès va indicar que persistirà perquè totes les administracions tinguin en compte la Federació a l’hora d’elaborar normatives i lleis que puguin afectar el sector. «Una finalitat difícil d’assolir perquè avui dia les administracions escolten poc a les entitats», va subratllar Escudero sobre això.

En aquesta línia, el president de l’ens federatiu va puntualitzar que l’única institució que històricament ha tingut en compte la Federació i li ha donat suport en tot moment ha estat la Diputació de Girona a través del Patronat de Turisme Girona Costa Brava. «Sempre hi ha hagut una bona sintonia», va explicar Escudero, que va afegir que aquest bon vincle continua vigent actualment amb la presidència de Miquel Noguer al capdavant de la institució.

ASSESSORAMENT. D’altra banda, l’empresari també va remarcar que l’organització mantindrà l’assessorament a les associacions i els seus associats en àmbits laborals i jurídics, un servei dut a terme a través dels serveis d’un advocat especialista en aquests assumptes. Sobre això, Escudero va apuntar que aquest servei va ser molt ben valorat durant els dos anys de pandèmia de la Covid-19, tenint en compte que la Federació es va convertir en un canal d’informació directe per a l’enteniment de les normatives que publicava l’administració sobre temes laborals.

Un dels altres punts destacats del programa del reelegit president ha estat la lluita –efectuada juntament amb altres patronals i entitats del sector turístic gironí– perquè l’Aeroport de Girona-Costa Brava recuperi el nombre de passatgers de l’any 2008: 5,5 milions de persones. «Es pressionarà a les entitats municipals perquè una part del que recapten de l’impost turístic ho aportin a la promoció d’aquesta infraestructura mitjançant convenis de promoció amb les companyies aèries».

Finalment, durant l’acte de reelecció Escudero va incidir que la Federació seguirà apostant per a la formació: en els darrers anys, ha format a més de 1.500 persones d’aquest col·lectiu.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li