Anna Granollers: «En una botiga de poble has de donar molt de servei i estar disponible. Si dones, la gent dona»

0
604

És la propietària de la botiga Regals de Mar de Llançà i participant en la campanya ‘L’Empordà als aparadors’


Després de 23 anys treballant en el sector immobiliari, l’Anna Granollers Calduch va decidir fer un canvi de vida. Ara fa 8 anys que regenta la botiga Regals Mar. Un establiment que ella mateixa descriu com «el petit “Corte Inglés” de Llançà». La bona acollida del negoci ha fet que deixi enrere la idea inicial d’obrir només per temporada, i ho fa de forma permanent. Aquests dies està preparant una de les millors èpoques de l’any: el Nadal.

Com els ha afectat la pandèmia?
Per sort a mi el tema de la pandèmia m’ha anat força bé. Si bé en els mesos que vam tenir tancat hi va haver una baixada important, em vaig espavilar amb la venda electrònica i amb la clientela que tinc.

Creu que sense aquesta clientela no hagués estat possible seguir endavant?
Evidentment. Jo tinc una clientela fidel del poble i dels pobles del voltant, i la veritat és que n’estic molt contenta i molt agraïda.

Com la van ajudar?
Una vegada vam poder començar a fer venda electrònica, vaig envair un whats informatiu per si algú necessitava res de la botiga. A partir d’aquí em van començar a sortir demandes. Si vols conservar la clientela del poble, hi has de ser. En una botiga de poble has de donar molt de servei, molt. Has d’estar disponible. Si tu dones, la gent et dona. En aquesta època jo hi era. Ells han comptat amb mi, i jo he pogut comptar amb ells. Estic molt contenta del que rebo de la meva clientela.

Què hi trobem a la seva botiga?
Tinc des de jocs educatius i roba de mainada fins a complements de dona, bijuteria, bosses de mà… No estic especialitzada en un producte en concret, i potser aquest és l’èxit del meu negoci. A més a més, el 80% dels jocs que tinc a la botiga els tinc oberts, i quan un client ve li puc ensenyar com s’hi juga. Això no ho trobes en uns grans magatzems. No és habitual que surtis d’una botiga sabent com es juga al joc que has comprat. A l’època de Nadal o d’estiu, aquí es munten partidetes molt maques, i hi ha moltes rialles. És molt satisfactori quan veus que estàs explicant un joc i la gent que és a la botiga s’acaba ajuntant.

Amb una clientela tan propera com la seva, què li sembla la campanya «l’Empordà als aparadors»?
Quan me’n vaig assabentar l’any passat, ja no m’hi podia inscriure. Així que aquest és el primer any que hi participo. Tot és benvingut. Jo mateixa també n’estic fent publicitat a les xarxes socials i també animo als clients a participar-hi perquè es facin la fotografia i entrin en el sorteig dels xecs regals. Col·laboro amb l’Ester de Kawaii Cakes. Tinc un pastís seu a l’aparador, i el dissabte 20 de novembre farem una petita degustació dels pastissos aquí a la botiga. Pot ser una bona idea, ella es donarà a conèixer i alhora potser fa que els seus clients coneguin la meva botiga.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li