Analitzen l’impacte del patrimoni marítim en el turisme

0
527

Un grup de 25 experts en patrimoni marítim de França han estat a l’Escala, dins el projecte Marina 4, subvencionat per la Unió Europea


Un grup de 25 experts en patrimoni marítim de França han estat a l’Escala, dins el projecte Marina 4, subvencionat per la Unió Europea, per analitzar l’impacte de la recuperació del patrimoni marítim en el turisme.

El projecte s’ha desenvolupant amb el Museu de l’Anxova i de la Sal com a punt de referència, i s’han intercanviat experiències. També s’ha pogut conèixer de primera mà la recuperació del patrimoni marítim de l’Escala com a motor de desenvolupament , així com debatre els diferents enfocaments educatius, culturals i econòmics. S’ha escollit el Museu de l’Anxova i de la Sal i la Festa de la Sal com a exemple de bones pràctiques de museus, després que la primera edició del projecte, el 2017, es fes al Museu de Cesenatico (Itàlia), el segon a la Factoria Albaola de Pasaia (País Basc), el 2018, i el tercer al Museu de Betina (Croàcia), el 2019.

Els experts van aprofitar l’estada per visitar diversos espais escalencs com l’Alfolí de la Sal, les barraques de la Creu, el MAC-Empúries, el Club Nàutic, el Maram i les fàbriques de salaó.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li