Amics i familiars del jove ofegat a la Muga demanen “justĂ­cia” al jutjat de Figueres

0
783

Una quarantena d’amics i familiars del jove que va morir ofegat al riu Muga, Zeus Palazuelo, s’han concentrat aquest dilluns a les portes dels Jutjats de Figueres per reclamar que es faci ‘justícia’. La concentració ha coincidit amb la declaració de l’imputat per omissió del deure de socors. La germana del noi, Sara Palazuelo, ha dit que no es creuen la seva versió i que el que volen saber és ‘què li va passar al meu germà’. L’imputat diu que havia conegut el noi en un bar de Castelló d’Empúries des d’on després van agafar el cotxe que conduïa Palazuelo, qui anava una mica begut. Per això, van passar per la carretera de Vilanova de la Muga on la riuada es va endur el cotxe i va atrapar Palazuelo.

A més, l’imputat afirma que al cotxe també hi anaven dos amics més de Palazuelo que ell no coneixia i que també haurien pogut sortir del vehicle quan se’l va endur la riuada. Aquests dos nois no han aparegut i es creu que s’ho pot haver inventat. El jove està imputat per un delicte d’omissió del deure de socors perquè, després de sortir del cotxe, va anar caminant fins a casa seva, a Castelló d’Empúries, i no va denunciar res a la policia. Sosté que és perquè estava en estat de xoc.

Aquest dilluns han declarat el jove que està imputat, la seva mare i un amic de Palazuelo de 20 anys que va ser l’últim que el va veure en un pub de Castelló d’Empúries. ‘Marxem igual que hem vingut, sense saber res’, ha criticat la germana de Zeus Palazuelo, Sara, que ha explicat que han contractat un advocat per presentar-se com a acusació particular. ‘Volem saber per què ell va sortir del cotxe i el meu germà no’, afirma Sara Palazuelo.

‘Segueix mantenint la mateixa versió’, ha explicat la germana de Zeus que comenta que el jove sosté la versió que va donar al principi i que ni la família ni els amics de Zeus Palazuelo es creuen. ‘No portava mai ningú al cotxe que no conegués’, ha afirmat la germana del noi.

A les portes del jutjat s’hi han concentrat una quarantena d’amics i familiars de Zeus Palazuelo amb una pancarta on s’hi podia llegir ‘Justícia a Zeus’ i han escridassat al jove implicat.

El 29 de desembre els equips d’emergència van localitzar un vehicle al riu la Muga que coincidia amb el del jove desaparegut, Zeus Palazuelo, de 21 anys i veí de Castelló d’Empúries. L’endemà, van trobar el cos del noi uns 150 metres més avall d’on va ser localitzat el vehicle.
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li