Alumnes de Gemma Torrent protesten perquè els mantinguin la professora

0
1644

Torrent, directora del Club de Gimnàstica Rítmica Figueres, fa 4 anys que és professora d’activitats municipals de gimnàstica per a la gent gran


Protesta ahir al matí a la plaça de l’Ajuntament, on una trentena de persones es van concentrar perquè no es prescindeixi dels serveis de Gemma Torrent com a professora de gimnàstica. Els manifestants eren alumnes de les activitats municipals per a la gent gran que volien reunir-se amb l’alcaldessa, Agnès Lladó, per demanar-li que els mantingués Torrent per a la direcció de les activitats.

Gemma Torrent, directora del Club de Gimnàstica Rítmica Figueres, fa 4 anys que és professora d’activitats municipals de gimnàstica per a la gent gran.

Fonts municipals expliquen que les contractacions recurrents cap a una mateixa persona per l’Ajuntament vulneren la llei de contractació pública. Les mateixes fonts afegeixen que no es vol incórrer en una il·legalitat i que l’objectiu del govern és «endreçar» qüestions com aquesta. S’assegura també que els alumnes continuaran tenint les classes de gimnàstica com fins ara però el personal es facilitarà a través del Consell Esportiu de l’Alt Empordà. L’inici de les classes es manté pel 29 d’octubre. El portaveu de Junts per Figueres, Jordi Masquef, lamentava que l’Ajuntament prescindís «d’una de les seves millors treballadores».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li