Altem inaugura una botiga a Figueres

0
860

L’espai, ubicat davant de la plaça Catalunya, s’ha omplert aquest Nadal de diversos productes nadalencs i altres objectes decoratius realitzats pels usuaris i usuàries de l’entitat


La Fundació Altem ha obert recentment una botiga al centre de Figueres amb la voluntat de divulgar el seu treball a la societat. L’espai, ubicat davant de la plaça Catalunya, s’ha omplert aquest Nadal de diversos productes nadalencs i altres objectes decoratius realitzats pels usuaris i usuàries de l’entitat, que des del 1968 es dedica a l’atenció de persones amb discapacitat intel·lectual a la comarca de l’Alt Empordà i a la seva integració social i laboral, tot i que es va constituir com a fundació el 1999.

«Altem ha complert, en part, un antic somni: tenir un local obert al públic on exposar (i vendre) els productes en els quals han treballat els usuaris», valora el president de la fundació, Manuel Toro, que paral·lelament també agraeix el suport dels germans Josep i Joan Buixó per fer possible aquesta iniciativa.

El nou local, en el qual durant aquestes dates treballen entre tres i quatre persones, estarà obert els dimarts, dijous i dissabtes, coincidint amb el mercat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li