Allarguen el Dalí de Figueres uns dies més

0
691

Tant les projeccions dalinianes en edificis singulars com les figures del pintor pel centre de la ciutat es podran veure encara fins aquest divendres


La campanya «Dalí de Figueres» organitzada per l’Ajuntament i la Fundació Gala-Salvador Dalí, s’allarga fins el proper 10 de setembre. En un principi havia de finalitzar el 31 d’agost, però degut a l’èxit de la iniciativa, s’allargarà fins a l’inici del curs escolar.

«Dalí de Figueres» és una campanya de promoció turística que consisteix en 10 figures de mida real del geni figuerenc instal·lades en diferents espais de la ciutat i sis projeccions d’obres de Dalí a diferents edificis singulars de Figueres.

FINS AL GENER. La projecció més icònica de la campanya, la projecció de «Galatea de les esferes», a la Torre Galatea, es podrà veure fins el 8 de gener de 2022. De fet, es tracta del punt amb més èxit i on durant aquests dies d’estiu hi ha hagut més presa d’instantànies —tant per part de turistes com de gent de la ciutat. El fet que hi hagi les lletres de Figueres, dissenyades per Àlex Gifreu, i l’escultura sobre la tramuntana, han convertit l’espai en el més atractiu per als visitants a les nits.

Altres projeccions que, en canvi, no es mantindran, per ara, són les de l’edifici de l’Escorxador i la de la façana de l’Ajuntament.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li