Alerten del perill d’enderroc d’un edifici singular

0
1754

El Fòrum l’Escala-Empúries argumenta que l’edifici, una casa situada al passeig del Mar números 4 i 5, és un dels pocs que conserva el caràcter original del passeig marítim


 

El Fòrum l’Escala-Empúries ha fet una crida per evitar que vagi a terra «un edifici singular del nucli antic». Concretament, la casa situada al passeig del Mar números 4 i 5, que segons l’entitat «podria ser enderrocada de manera imminent per fer-hi pisos».

Des de l’Ajuntament de l’Escala no s’han pronunciat sobre la nota enviada pel fòrum. La mateixa entitat va presentar una instància a l’Ajuntament a principis de desembre demanant informació sobre el possible enderroc de la casa i sobre els elements protegits que s’haurien de conservar.

El Fòrum l’Escala-Empúries argumenta que l’edifici en qüestió és un dels pocs que conserva el caràcter original del passeig marítim. Està inclòs en l’Inventari de Patrimoni Arquitectònic del Departament de Cultura, a la llista de Monuments de l’Escala i també, segons l’entitat, en el Pla de Millora Urbana del nucli antic promogut de l’Ajuntament. El fòrum reclama la conservació del patrimoni del poble i reclama «coherència» en aquest sentit al consistori.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li