Ajuts de més de 500.000 euros per a 28 edificis i 11 comerços

0
1773

Les subvencions permeten millorar la Casa Romaguera i edificis com l’apuntalat a la plaça de les Patates


 

L’Ajuntament de Figueres, en el marc del Pla de rehabilitació integral del centre històric, ha impulsat la rehabilitació i la millora de 28 edificis amb una subvenció de 405.000 euros. Entre les accions hi ha millores de cobertes, tancaments i eficiència energètica, rehabilitació de façanes i instal·lació d’ascensors.

A banda dels edificis, un tota d’onze comerços també s’han beneficiat dels 106.150 euros en subvencions per a la reforma i l’obertura d’establiments en carrers poc comercials amb l’objectiu d’ampliar i dinamitzar el sector comercial del centre històric de Figueres.

Actualment el Pla del centre històric es troba en la seva recta final, amb les obres ja finalitzades del carrer de la Barceloneta, en execució, l’últim tram del carrer de la Jonquera i del carrer Peradala, iniciades aquest mes de setembre les obres de reurbanització de la plaça de l’Escorxador i a punt d’iniciar-se les del carrer Ample que completaran la rehabilitació integral dels principals carrers del centre històric.

L’alcaldessa, Marta Felip, ha posat com a exemples del Pla les rehabilitacions iniciades a la Casa Romaguera i a l’edifici apuntalat de la plaça de les Patates.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li