Adrià Salas: ‘Al setembre llançarem un disc recopilatori’

0
1369

«Al setembre llançarem un disc recopilatori dels 16 anys que portem de carrera i un documental», diu el cantant de La Pegatina


 

Pròxima parada: la Rambla de Figueres.
És la tercera vegada que venim per aquí l’Empordà i la veritat és que ens hi sentim molt bé. I més aquest any, que estem tocant tant poc al territori. Fem només quatre o cinc concerts a Catalunya. Per tant, està molt bé tornar a casa i que et pugui venir a veure la teva família o els teus amics, es valora diferent de quan toques fora. A més, amb la gent que organitza l’Acústica hi ha molt bon ambient i realment ens fan sentir com a casa.

Com és el públic de l’Empordà?
Cada comarca actua diferent i el que passa és que a l’Acústica ve gent d’arreu i no es pot valorar com quan vam venir a barraques de Figueres. Les últimes actuacions que hem fet per aquí la gent estava molt encesa i nosaltres molt contents. El que veiem és més públic jove i això vol dir que arribem a altres generacions.

Parlem una mica del disc, Ahora o nunca. Què és el que havia de ser ara o mai?
Hi ha qui es pensa que és un ultimàtum però la veritat és que ens ho vam plantejar com un carpe diem, és a dir: aprofitar el moment. Hi ha coses que o les fas o potser aquell tren no torna a passar, com el masclisme, tots hi estem immersos i ara és el moment d’erradicar-lo, si no, d’aquí a un temps ens adonarem que no vam fer l’empenta final i ens quedarem a mitges. Hi ha moltes coses de la societat que van en aquest sentit i és per això l’ara o mai, si no ho fem ara potser l’oportunitat no tornarà.

El 30 d’agost presenteu un nou hit, es podrà escoltar el 29 a l’Acústica?
No, perquè no l’hem pogut assajar encara [entre riures]… Al setembre llançarem un disc recopilatori dels 16 anys que portem de carrera i un documental. I vam decidir afegir-hi tres cançons noves, que són aquestes que anem presentant de mica en mica.

16 anys als escenaris, set CDs i concerts arreu del món. Què més pot oferir la banda?
No tenim límit i s’ha demostrat que a cada disc sempre aportem alguna cosa nova i diferent. Vam començar sense tenir idea de res, per tant, hi ha molt marge de millora [rient]. Ara estem molt enfocats de cara a Llatinoamèrica i la idea és seguir fent música i aconseguir més públic allà. I saltar pel món d’estiu en estiu, la idea és no veure mai l’hivern.

Tenim Pegatina per anys, doncs?
I tant!

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li