Adrià ja té permís de Roses per les obres exteriors d’El Bulli

0
1461

L’espai dedicat a la creació gastronòmica preveu obrir portes l’any vinent, inicialment amb visites concertades i per a grups reduït


L’Ajuntament de Roses ha aprovat el text refós del projecte dels treballs exteriors del nou Bulli1846 de Ferran Adrià i ho ha tramès als diferents organismes dependents de la Generalitat perquè emetin els seus informes i així poder donar-li llicència d’obres. El regidor d’Urbanisme, Carles Pàramo, ha explicat que el nou document incorpora les esmenes que recomanava l’informe de la Ponència Ambiental del Departament de Territori i Sostenibilitat i que ara els tràmits s’inicien de nou.

El permís es va haver denegar el passat mes de maig perquè l’ens va alertar que els treballs previstos no s’ajustaven a les condicions fixades i que les noves edificacions projectades no complien amb el Pla Especial de la zona, que es troba en ple Parc Natural del Cap de Creus.

Les obres d’ampliació del 20% del nou Bulli1846 segueixen avançant però estaven pendents de poder fer els treballs exteriors, condicionats a aquests permisos. El xef i promotor de l’espai, Ferran Adrià, va presentar un projecte complementari després que el març de 2016 li aturessin els treballs que estaven realitzant a l’exterior perquè no tenien autorització. L’objectiu del document era, per una banda, legalitzar els moviments de terra fets fins al moment per adequar els accessos al complex i, per l’altra, incloure-hi nous espais d’entrada.

L’espai dedicat a la creació gastronòmica preveu obrir portes l’any vinent. Durant els dos primers anys les visites seran concertades i a grups reduïts.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li