Adif treu a subhasta dos habitatges que té a Portbou

0
703

Són dos pisos que tenen una superfície de 56,1 i 68,3 m2, i els interessats poden presentar ofertes fins al 2 de desembre


L’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries de l’Estat (Adif) ha posat a la venda, mitjançant subhasta pública, dos habitatges que té al centre de Portbou. Es tracta de dos pisos ubicats al passatge Renfe i a l’avinguda de França. El primer té una superfície de 56,1 m2 i disposa de tres dormitoris, una sala d’estar, un menjador, una cuina, un lavabo i una galeria. Surt amb un preu mínim de licitació de 41.000 euros.

El segon té una superfície de 68,3 m2 repartits en dos dormitoris, una sala d’estar, una cuina i un lavabo. El seu preu mínim de licitació és de 46.000 euros.

Les persones interessades –que si volen poden visitar els immobles– tenen temps de presentar les seves ofertes fins al proper 2 de desembre. Per fer-ho, han de presentar per escrit la següent documentació: fotocòpia del DNI, declaració signada que es compleixen els requisits legals, proposta econòmica i fiança mitjançant xec nominatiu o aval bancari.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li