Acaben les obres de la instal·lació elèctrica al cinema Las Vegas

0
1358

Aquestes tasques, que depenen d’Endesa, s’han anat allargant, entre altres coses, per culpa de les pluges de principis d’abril.


 

Avui dimarts està previst que acabin les obres de la rasa per fer arribar l’electricitat al cinema Las Vegas. A partir d’aquí, l’equipament ja podrà tenir la llum definitiva i funcionar amb tots els permisos necessaris. Aquests dies les obres han estat visibles al voltant de l’edifici del cinema del carrer Sant Pau. La rasa ha estat oberta a la zona del carrer Col·legi, on es va instal·lar també el generador que va servir per tenir llum durant la inauguració.

El cinema Las Vegas va obrir les portes el 6 d’abril amb l’estrena de la pel·lícula de Ventura Pons, Miss Dalí. Durant aquell cap de setmana les instal·lacions van tenir un permís provisional d’obertura. El 20 d’abril es va tornar a obrir l’equipament però dies més tard es va haver de tancar perquè no disposava encara dels permisos definitius. Tot estava pendent de la instal·lació elèctrica definitiva i més en concret dels treballs a la rasa. Aquestes tasques, que depenen d’Endesa, s’han anat allargant, entre altres coses, per culpa de les pluges de principis d’abril. Segons el consistori, els permisos per fer la rasa estaven demanats des del febrer.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li