A punt la Gimcana Medieval 2020

0
911

Aquesta activitat ludicofamiliar, a Castelló, proposa fer un recorregut des de la plaça dels Homes i seguir per carrers, places, el Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó, s. XIV, l’Ecomuseu-Farinera i també la sinagoga del puig Mercadal


El Departament de Turisme de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, l’empresa Terramar i els museus del municipi organitzen de forma conjunta, per aquest diumenge dia 20 de setembre a partir de les 10 del matí, la Gimcana Medieval 2020.

Aquesta activitat ludicofamiliar proposa fer un recorregut des de la plaça dels Homes i seguir per carrers, places, el Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó, s. XIV, l’Ecomuseu-Farinera i també la sinagoga del puig Mercadal. Els participants, de forma individual o amb grups de 6 persones com a màxim, es trobaran unes explicacions que plantejaran preguntes sobre el patrimoni, la cultura i la història dels monuments i dels edificis, i que tindran tres possibles opcions de resposta. Un cop responguin a la pregunta plantejada, se’ls indicarà el següent repte o punt del recorregut, on podran passar a la següent pregunta, en un total aproximat de gairebé una vintena de punts i preguntes. Per fer-ho caldrà descarregar-se una aplicació al mòbil i a la qual entraran amb un codi que se’ls donarà a l’inici de la gimcana mòbil i de les successives proves i preguntes que es plantegin. Cal reservar prèviament a les oficines de turisme.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li