A partir de dijous es tallarà el trànsit del carrer Empordà fins l’avinguda Dalí

0
1886

La connexió des del centre de Figueres fins a la carrertera d’Olot, i a la inversa, obligarà els conductors a fer més volta


Gairebé cinc mesos després de l’inici de les obres a la plaça del Sol, Figueres veurà com les afectacions al trànsit tornen a canviar. Aquest cop s’encara la segona fase, la més complicada o aquella que pot ocasionar molèsties a un major nombre de conductors. A partir de dijous, el carrer Empordà (carretera d’Olot) quedarà tallat al trànsit rodat des del carrer Joan Subias -on hi ha el Casal de la Gent Gran- fins a l’avinguda Salvador Dalí. Caldrà veure com es desenvoluparà l’activitat aquell dia si finalment Foment comença a executar la segona fase, que coincidirà amb dia del mercat setmanal de la roba i, en general, amb un dia de força afluència a la ciutat.

Amb la segona fase de les obres, l’Ajuntament de Figueres informa que l’avinguda Salvador Dalí es reduirà a un sol carril per sentit. Tot i això, es garanteix el trànsit tant en direcció a França com en direcció a Girona. No serà possible per als vehicles passar per l’avinguda Salvador Dalí des d’Olot en direcció al centre de la ciutat ni tampoc des del centre de la ciutat direcció a Olot. El pas alternatiu es podrà fer pel vial del passeig Nou i pel carrer González de Soto per anar direcció a Olot. Des d’Olot direcció al centre de la ciutat, el pas alternatiu es podrà realitzar per la Via Emporitana i pel carrer Joan Subias.

L’accés als veïns i als guals de vehicles es garantirà en tot moment, segons l’Ajuntament. Es preveu també que s’habiliti un itinerari de vianants a tocar de la façana de la Biblioteca i de la vorera nord del carrer Mestre Falla. També hi haurà els passos de vianants semaforitzats necessaris per travessar l’avinguda Salvador Dalí.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li