A partir de dijous es tallarà el trànsit del carrer Empordà fins l’avinguda Dalí

0
1710

La connexiĂł des del centre de Figueres fins a la carrertera d’Olot, i a la inversa, obligarĂ  els conductors a fer mĂ©s volta


GairebĂ© cinc mesos desprĂ©s de l’inici de les obres a la plaça del Sol, Figueres veurĂ  com les afectacions al trĂ nsit tornen a canviar. Aquest cop s’encara la segona fase, la mĂ©s complicada o aquella que pot ocasionar molĂšsties a un major nombre de conductors. A partir de dijous, el carrer EmpordĂ  (carretera d’Olot) quedarĂ  tallat al trĂ nsit rodat des del carrer Joan Subias -on hi ha el Casal de la Gent Gran- fins a l’avinguda Salvador DalĂ­. CaldrĂ  veure com es desenvoluparĂ  l’activitat aquell dia si finalment Foment comença a executar la segona fase, que coincidirĂ  amb dia del mercat setmanal de la roba i, en general, amb un dia de força afluĂšncia a la ciutat.

Amb la segona fase de les obres, l’Ajuntament de Figueres informa que l’avinguda Salvador DalĂ­ es reduirĂ  a un sol carril per sentit. Tot i aixĂČ, es garanteix el trĂ nsit tant en direcciĂł a França com en direcciĂł a Girona. No serĂ  possible per als vehicles passar per l’avinguda Salvador DalĂ­ des d’Olot en direcciĂł al centre de la ciutat ni tampoc des del centre de la ciutat direcciĂł a Olot. El pas alternatiu es podrĂ  fer pel vial del passeig Nou i pel carrer GonzĂĄlez de Soto per anar direcciĂł a Olot. Des d’Olot direcciĂł al centre de la ciutat, el pas alternatiu es podrĂ  realitzar per la Via Emporitana i pel carrer Joan Subias.

L’accĂ©s als veĂŻns i als guals de vehicles es garantirĂ  en tot moment, segons l’Ajuntament. Es preveu tambĂ© que s’habiliti un itinerari de vianants a tocar de la façana de la Biblioteca i de la vorera nord del carrer Mestre Falla. TambĂ© hi haurĂ  els passos de vianants semaforitzats necessaris per travessar l’avinguda Salvador DalĂ­.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li