A fosques

0
1302

Els últims talls de llum al Culubret han sigut gravíssims, en extensió de la zona afectada i per les hores que han durat. Imagineu que esteu set hores sense electricitat, que se us fa malbé el menjar, que no podeu cuinar, ni dutxar-vos, sense tele ni internet… imagineu-vos que a més teniu nens petits a casa i gent gran, o que algú utilitza un aparell mèdic. Aquest cop han afectat, fins i tot, a la residència d’avis. Imagineu els greus problemes que això ha ocasionat en un centre on prenen cura de persones grans. Els veïns del barri estan al límit. Ja no suporten més viure en aquestes condicions i no poden marxar perquè els seus pisos han perdut molt valor immobiliari. Els habitatges que els ha costat tota la vida pagar, ara no valen res. No poden canviar de barri i no volen seguir de la manera que els toca viure ara.

Es va convocar una Junta de Seguretat Extraordinària, amb presència de totes les parts implicades. Allà es va fer un diagnòstic detallat de la situació, es va informar dels últims escorcolls on s’han trobat noves plantacions de marihuana, que són la causa de tots els problemes. Es va acordar crear una comissió de seguiment que es reunís cada quinze dies, Endesa es va comprometre a prendre mesures tècniques i, sobretot, se’ns va demanar paciència perquè la policia posarà tots els esforços. La situació ja ve del 2014, i és cert que s’han fet algunes coses, però no se’ns pot demanar gaire més paciència.

El grup municipal del PPC considerem la situació insostenible. Veiem impotents com el problema s’escampa a altres barris de la ciutat. Reconeixem el que s’ha fet, però les proves posen en evidència que no ha estat suficient. Amb el temps que fa que dura, certament no ens ve d’uns dies, però això s’ha d’acabar d’una vegada per totes. Cal fer més del que s’està fent. I si tot continua igual, nosaltres exigirem dimissions a tots nivells. Ha arribat l’hora. Exigirem dimissions i convidarem la gent del barri a sortir al carrer a protestar. Nosaltres els acompanyarem, encara que ens acusin d’electoralisme. La situació ha sobrepassat tots els límits.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li