9.022.147 gràcies

0
677

La trentena edició de la Marató dedicada a la salut mental ha comptat amb 3.000 activitats a tot Catalunya


 

El Teatre Museu Dalí va ser un dels quatre punts de connexió del programa especial de la Marató de TV3 dedicat a la recerca científica sobre les malalties mentals. L’espai dalinià va comptar amb figures mediàtiques com la periodista Gemma Nierga o el presentador i pianista Ramon Gener. Però les activitats relacionades amb la Marató van anar molt més enllà de l’interior del Teatre Museu. Al llarg de tota la jornada es van desenvolupar diverses activitats per diferents punts de la comarca.

Caminades, concerts de nadales, quines, nedades populars, tastets, sardanes, arts marcials, fires, concerts, escacs, xocolatades, tallers, playbacks, cantades, sortejos, mercats d’artesania i competicions solidàries es van organitzar per tot l’Alt Empordà amb la única intenció d’aconseguir fons per la recerca mental.

Un dels punts on van aconseguir recaptar més donacions va ser Vilabertran, on la cantada de la Coral i un sorteig de diferents lots va aconseguir 4.141,90 €. Una xifra lleugerament superior a l’obtinguda per l’escola de Dansa Marta Coll de Figueres, que amb la seva flashmob van aconseguir recaptar 3.830 €. Unes quantitats que sumades a les aportacions de la resta de Catalunya, van fer que la darrera xifra actualització del marcador fos de 9.022.147 euros. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li