7.500 tiquets per a 14.000 visitants

0
1570

Fonts de l’organització calculen que unes 14.000 persones, entre els quals hi havia alt-empordanesos i catalans, però també molts estrangers, han passat per la Mostra del Vi d’enguany, uns 2.000 visitants més que el 2016


 

Tot i la pluja i la tramuntana que han afectat l’Alt Empordà durant tot el cap de setmana, la 33a edició de la Mostra del Vi de l’Empordà _que va començar dijous a la Rambla de Figueres_ es va tancar diumenge amb un balanç de 7.500 tiquets venuts. Això representa un 4% més que l’any passat, quan se n’havien venut 7.200, i compleix amb les expectatives que s’havia fixat els organitzadors de la mostra, que esperaven arribar al llindar dels 7.000.

Fonts de l’organització calculen que unes 14.000 persones _entre els quals hi havia alt-empordanesos i catalans, però també molts estrangers_ van passar per la fira d’enguany (2.000 visitants més que el 2016), i ressalten la bona acollida que han tingut totes les activitats complementàries que s’han anat organitzant al llarg dels quatre dies. Entre les més destacades d’aquesta edició hi havia el concert musicoenològic que va oferir divendres la Cobla Maricel; un acte emmarcat en la capitalitat de la sardana que es va cloure amb un tast de vi. D’altra banda, diumenge també van crear una gran expectació els quadres que l’artista Marta Arañó va pintar amb vi. I tampoc hi van faltar les activitats més tradicionals, entre les quals hi havia visites guiades, tallers infantils, degustacions, tastos guiats, exposicions i concerts en petit format.

Seisu, millor aparador

Comerç Figueres va donar a conèixer diumenge els guanyadors del concurs d’aparadors de la Mostra del Vi . El primer premi se l’ha endut Seisu, que ha aconseguit un val-regal de150€. El segon reconeixement ha estat per a Magatzems Puig Giralt,que rep un val-regal de 100€ i el tercer és per Alegrí Regals, que ha guanyat un val-regal de 75€ . Tots els premis van acompanyats d’un regal de l’Ajuntament. Aquest any hi han participat 18 establiments.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li