43 anys de presĂł per intentar matar tres joves a Figueres

0
1406

La fiscalia i l’acusació l’inculpen de tres intents d’assassinat, mentre que l’acusat assegura que va ser en legítima defensa


L’acusat s’enfronta a una pena de 43 anys de presó, per tres intents d’assassinat i per tinença il·lícita d’armes. Els fets es remunten a la matinada del 5 de novembre del 2017, en un espai d’oci nocturn al recinte firal de Figueres. Segons la versió de les tres víctimes, van decidir anar-se’n per «estalviar-se problemes» en detectar la presència de l’acusat a la zona. Un d’ells ja l’havia denunciat anteriorment per una suposada detenció il·legal. En el moment de sortir amb el cotxe, l’acusat els bloquejava el pas amb el seu vehicle. Va produir-se un xoc entre els dos turismes. En aquell moment, l’acusat va sortir del vehicle i els va disparar fins a 7 trets. El conductor va aconseguir anar marxa enrere i escapar de la zona.

Segons la versió de l’acusat, va disparar per «aturar el motor i no matar a ningú», perquè temia ser atropellat. El cas ha quedat vist per sentència.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li