32 establiments oferiran sopars a les Nits d’Acústica

0
1051

El llistat complet dels establiments que col·laboren amb aquesta iniciativa gastronòmica es pot trobar a la pàgina web del festival www.festivalacustica.cat


Trenta-dos establiments de restuaració de la ciutat de Figueres oferiran àpats i sopars per a les Nits d’Acústica. Les tres nits del dijous al dissabte d’aquesta setmana s’efectuaran un total de catorze concerts amb grups de primera línia com Izal, Cala Vento, Andrea Motis, Suu, Miki Núñez, Gertrudis o Joan Miquel Oliver en tres nous espais de la ciutat.

Des de Comerç Figueres Associació agraeixen a l’organització del Festival la seva especial predisposició i sensibilitat en aquests mesos de després de la pandèmia envers la ciutat de Figueres i insten tots els clients a compartir «el teu sopar a Instagram i etiqueta el teu restaurant, l’Acústica (@festivalacustica) i el hashtag #culturasegura. Demostra a tothom el teu orgull de ciutat!».

El llistat complet dels establiments que col·laboren amb aquesta iniciativa gastronòmica es pot trobar a la pàgina web del festival www.festivalacustica.cat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li