32 establiments oferiran sopars a les Nits d’AcĂșstica

0
935

El llistat complet dels establiments que col·laboren amb aquesta iniciativa gastronĂČmica es pot trobar a la pĂ gina web del festival www.festivalacustica.cat


Trenta-dos establiments de restuaraciĂł de la ciutat de Figueres oferiran Ă pats i sopars per a les Nits d’AcĂșstica. Les tres nits del dijous al dissabte d’aquesta setmana s’efectuaran un total de catorze concerts amb grups de primera lĂ­nia com Izal, Cala Vento, Andrea Motis, Suu, Miki NĂșñez, Gertrudis o Joan Miquel Oliver en tres nous espais de la ciutat.

Des de Comerç Figueres AssociaciĂł agraeixen a l’organitzaciĂł del Festival la seva especial predisposiciĂł i sensibilitat en aquests mesos de desprĂ©s de la pandĂšmia envers la ciutat de Figueres i insten tots els clients a compartir «el teu sopar a Instagram i etiqueta el teu restaurant, l’AcĂșstica (@festivalacustica) i el hashtag #culturasegura. Demostra a tothom el teu orgull de ciutat!».

El llistat complet dels establiments que col·laboren amb aquesta iniciativa gastronĂČmica es pot trobar a la pĂ gina web del festival www.festivalacustica.cat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li