22a edició del Cicle de Concerts del claustre de Sant Domènec de Peralada

0
1668

Aquest estiu es faran fins a vuit concerts de diversos gèneres musicals


Peralada és un dels pobles amb més activitat cultural de la comarca, sobretot a l’estiu. Seguint amb l’aposta musical, la setmana passada es va presentar la 22a edició del Cicle de Concerts del Claustre de Sant Domènec. Un estiu més es podrà gaudir de la música sota les nits del claustre romànic. La directora del Cicle, Abigaïl Prat, assegurava la satisfacció de les anteriors edicions i remarcava que la programació d’enguany és d’alló més curosa i variada. L’oferta del cicle està programada amb paralel amb la del Festival de Peralada, dos certàmens que no van de la mà, però que treballen conjuntament per donar l’oferta òptima al públic. Sovint el cicle busca actuacions que es complementin amb el Festival, d’aquesta manera el director del Festival Castell de Peralada, Oriol Aguilà, destacava que “Peralada és una destinació musical i ens agrada treballar plegats per acabar de reforça
r aquesta oferta”. D’altra banda, la regidora de Cultura, Rosa Cortada, va mostrar la satisfacció del consistori per la renovació del conveni amb el conservatori del Liceu per algunes de les actuacions del cicle. I també va destacar que una de les novetats és que els concerts seran al juliol i a l’agost.

ARTISTES. Aquest estiu es faran fins a vuit concerts al claustre de Sant Domènec de Peralada. Tots de diversos gèneres musicals: cançó d’autor amb Toti Soler i Gemma Humet, recital de piano, cant coral, havaneres i cant de taverna, lectura dramatitzada de la mà de l’artista catalana Montserrat Carulla, jazz i l’aposta pels formats orientals amb cançons populars japoneses, en homenatge a la Madame Butterfly òpera de producció pròpia del Festival Internacional Castell de Peralada que s’estrenarà enguany.

Els caps de cartell són Toti Soler i Montserrat Carulla, per això són les úniques actuacions de pagament, l’entrada és de 3 euros.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li