1,4 milions d’euros d’inversió a Cadaqués

0
913

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, que també presideix el Consorci d’Aigües Costa Grava Girona, va signar un conveni amb l’alcaldessa de Cadaqués, Pia Serinyana, per executar tres actuacions de millora del funcionament de la xarxa d’abastament d’aigua en alta del municipi


Durant la seva visita a l’Alt Empordà, Miquel Noguer, que també presideix el Consorci d’Aigües Costa Grava Girona, va signar un conveni amb l’alcaldessa de Cadaqués, Pia Serinyana, per executar tres actuacions de millora del funcionament de la xarxa d’abastament d’aigua en alta del municipi. Aquests projectes, que s’executaran en els propers mesos, tenen un cost total previst d’1.381.700 euros, i seran finançats pel Consorci en el marc del pla d’inversions de manteniment, millora i noves infraestructures dels sistemes d’abastament en alta del període 2020-2024.

Tal com va avançar HORA NOVA, es tracta de la construcció d’un dipòsit de 1.000 m3 de capacitat a Margarits (amb un cost previst de 391.700 euros); del reforç de la canonada d’impulsió i millora del bombament de Cadaqués (380.000 euros), i del desdoblament de la canonada del dipòsit de Margarits fins a Cadaqués (610.000 euros). L’acord desplega el conveni marc de l’1 de març del 2019 entre els ajuntaments de Castelló d’Empúries, Roses, Cadaqués, el Port de la Selva, la Selva de Mar, Llançà, Colera i el mateix Consorci d’Aigües. I Noguer va subratllar la importància d’aquestes actuacions «per al benestar dels ciutadans de Cadaqués i de totes les persones que visiten el municipi o hi fan estades durant l’any».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li