12-S, tornada a l’escola

0
971

El compte enrere ha començat. A aquestes alçades, la majoria d’alumnes ja té a punt el material escolar per tornar a les aules aquest dijous 12 de setembre. Comença un nou curs escolar amb bons propòsits malgrat les mancances en els recursos públics. A l’Alt Empordà, el nombre d’alumnes serà al voltant dels 21.130, una xifra molt similar a la del curs passat, que va ser de 21.134.
El director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Girona, Albert Bayot, dóna les xifres d’alumnes tot destacant que “les dades poden tenir un lleuger augment d’aquí a uns dies pels resultats dels examens de setembre i també per les adscripcions universitàries”.
Pel que fa a recursos de personal docent, les xifres es mantenen i a diferència de la mitjana catalana, la comarca no en surt més perjudicada, ja que el nombre d’alumnes respecte l’any passat es mantindrà força estable. Tot i això, el nou curs escolar a Catalunya començarà amb 20.674 alumnes més que en el curs anterior i amb la mateixa plantilla de 63.962 docents. Ensenyament assegura que “s’ha aconseguit rebaixar les ràtios optimitzant la redistribució i evitant classes amb poc alumnat”.
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li