Xerrada divulgativa per prevenir el mal ús de les pantalles

0
778

La sessió forma part del programa ‘Enganxa’t a la prevenció de conductes addictives’, centrat en l’ús de dispositius electrònics


El Servei d’Intervenció Socioeducativa del Consell Comarcal és coimpulsor, amb el Servei Educatiu de l’Alt Empordà, del programa «Enganxa’t a la prevenció de conductes addictives». El programa s’ha desplegat durant sis setmanes de confinament (des del 20 abril fins al 29 de maig), i a través dels centres educatius de primària i secundària de la comarca s’han facilitat a les famílies pautes i propostes per millorar la comunicació amb els fills i filles, en aspectes sobre l’educació en valors, sobre com posar normes i límits i sobre com resoldre conflictes.

Per completar aquest cicle hi ha prevista una xerrada en línia pensada per promoure els bons usos i prevenir els riscos de l’excés de les pantalles a casa. La sessió anirà a càrrec d’Enric Marcos i Gerard Vergés, psicòlegs especialitzats en conductes addictives de l’entitat PDS. L’acte tindrà lloc el dia 28 de maig a les cinc de la tarda, i per participar-hi és necessari inscriure’s per correu electrònic a través de l’adreça sod.ccae@gmail.com.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li