Xerrada a Avinyonet per prevenir estafes com la del gas

0
747

L’alcaldessa d’Avinyonet, Júlia Gil, explica que els casos de fa uns dies van afectar veïns que es van sentir «assetjats» per un fals revisor de gas


 

Alguns veïns d’Avinyonet de Puigventós han estat víctimes d’estafes amb el servei de gas, darrerament. Per aquest motiu l’Ajuntament ha organitzat una xerrada sobre consells de seguretat que es farà el pròxim 4 de desembre a les quatre de la tarda a la sala de plens de l’Ajuntament.

La sessió anirà a càrrec dels Mossos d’Esquadra i va especialment adreçada a gent gran del municipi, més vulnerables a patir les estafes. L’alcaldessa d’Avinyonet, Júlia Gil, explica que els casos de fa uns dies van afectar veïns que es van sentir «assetjats» per un fals revisor de gas. L’home «insistia violentament a fer les revisions de conductes» i amb les bombones de gas butà.

Després de les denúncies, els Mossos van identificar l’individu i el van detenir. L’alcaldessa recorda que és important «prendre mesures» per evitar aquests casos d’estafa. Entre els consells, cal saber que «la companyia truca sempre abans de fer les revisions i els pagaments no es fan mai en efectiu».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li