Xavier Ludevid plegarà com a gerent d’Urbanisme quan acabi aquest mandat

0
649

El gerent d’Urbanisme de Figueres, Xavier Ludevid, ja té decidit deixar el càrrec quan acabi aquest mandat, després de les eleccions del 24 de maig. Això vol dir que, tant si tenia previst comptar amb ell com si no, Marta Felip haurà de pensar en un altre nom com a gerent d’Urbanisme en cas que tornés a ser alcaldessa. Ludevid va arribar a Figueres de la mà de Santi Vila el març del 2008.
Sobre els motius de la marxa, l’encara gerent d’Urbanisme ha declarat: “Fa set anys i escaig que ocupo aquest càrrec i crec que ja he acabat la feina que se m’havia encarregat. Necessito tancar una etapa i obrir-ne una altra.” Ludevid, però, no es cansa de destacar l’etapa de Figueres com a “sensacional” i assegura que ha aconseguit “molt bones relacions i un equip de treball brutal”. També afegeix: “dos mandats són suficients i crec que ja s’han posat les bases de la transformació de la ciutat.” De l’exalcalde Santi Vila, qui el va posar en el càrrec, Ludevid no n’estalvia elogis. Assegura: “He tingut la sort de poder treballar amb Santi Vila, a qui admiro moltíssim.”
Es preveu que la decisió de Ludevid es faci oficial d’aquí a uns dies. De fet ell mateix explicava divendres que ja havia comunicat a l’alcaldessa que plegaria quan acabés el mandat i per això la notícia deixava de ser un rumor.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li