Xavi Agustí: ‘Treballarem per ser un equip amb la seva pròpia personalitat, que tingui la pilota’

0
1016

El nou tècnic de la UE Figueres avisa: ‘això és una carrera de fons i cal tenir en compte les sensacions’


 

Com ha vist l’equip en el partit contra el Reus B?
Diumenge buscàvem una reacció de l’equip, que els jugadors estiguessin ben posicionats i amb ganes d’anar a guanyar el partit, i així ho van fer. Tot això va tenir lloc en un dia en el qual arribàvem molt mancats d’efectius i contra un equip molt treballat, un bon filial amb moltes hores d’entrenament. Ha estat un partit molt obert i l’equip ha sabut encaixar els dos gols i en tot moment ha donat la cara.

Un balanç positiu, doncs.
En el futbol sempre es mira el resultat, però també cal tenir present que això és una carrera de fons i cal tenir en compte les sensacions, és a dir, si es va endavant o no. Amb l’espai de temps que hem tingut el balanç és positiu, sí, i a partir d’aquí cal sumar treball i nous conceptes. Els jugadors han de tenir confiança i temps, és una nova etapa i s’ha d’afrontar amb esforç i treball. n

Com està el grup anímicament?
El grup està bé. Fa dies que busquen la victòria i no l’assoleixen, però són forts i estan acostumats a aquestes situacions. Avui –dilluns– arribaran ben endollats a l’entrenament, amb moltes ganes de poder afrontar una nova oportunitat per capgirar la dinàmica recent.

En el terreny qualitatiu, estem parlant d’una plantilla que ha de patir?
Si analitzem jugador per jugador no és un equip per estar patint i tampoc un equip per estar a la part alta, sinó a la zona mitjana.

Quina Unió veurem a partir d’ara?
Treballarem per ser un equip que tingui la seva pròpia personalitat, tot i que ens intentarem adaptar en funció de cada rival. La idea és tenir l’oportunitat de tenir la pilota, tenim jugadors que saben què fer-ne, però els plantejaments també dependran una mica de l’equip contrari que tinguem al davant.

Arriba del juvenil, els joves valors tindran més pes?
Aquesta temporada el primer equip ja disposa de Víctor Valverde, i diumenge van debutar els juvenils Marc Carreras i Miquel Gelis. Si no hi ha prou efectius, ells ens hauran d’aportar el que poden, però la responsabilitat no ha de recaure en els més joves, en cap cas.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li