Windoor s’enlaira a Bahrain amb 3 metalls

0
1444

El Windoor DC, format per César Rico i l’alt-empordanès Dani Gallego, entre els 6 millors en vol dinàmic


 

Windoor continua sumant èxits a escala internacional. En els passats Mundials de Vol Indoor celebrats la setmana passada a Bahrain, els equips patrocinats pel túnel d’Empuriabrava van aconseguir l’or en la categoria de vol relatiu femení (l’equip anglès NFTO), la plata en vol relatiu (els belgues del Hayabusa NMP) i el bronze en vol dinàmic per parelles (Windoor Ninjas).

Per la seva banda, l’equip local Windoor DC, format per l’alacantí però establert a Empuriabrava César Rico –l’actual volador més ràpid del món– i l’alt-empordanès Dani Gallego, s’ha situat entre les 6 millors formacions del món en vol dinàmic per parelles, millorant d’aquesta manera el setè lloc que van registrar en el passat Campionat Mundial de Polònia de l’any 2016.

CONSTANT EVOLUCIÓ. El vol indoor és un esport que no deixa de progressar amb grans passes. Així ho apunta Gallego, que també recorda que «el nivell dels voladors millora dia rere dia». «Cada vegada hi ha més túnels cooperant per fer créixer l’esport, fent promocions i donant suport amb ajudes als esportistes», assenyala.

El mateix parer té Rico, que destaca que el vol indoor «és un esport que està creixent molt ràpidament». L’alacantí, d’altra banda, té molt clars els atributs que ha de tenir un bon volador: «Esforç, constància, perseverança i ganes. Tothom pot practicar-lo, però només els que persisteixen són els que arriben a l’elit», diu.

SATISFETS, PERÒ AMB RESERVES. Pel que fa a l’actuació de Windoor al Mundial, els voladors locals tenen sensacions contraposades. «Estem molt contents, tot i que els resultats no han estat els que esperàvem al principi. Ara bé, estem molt motivats i seguirem entrenant per optar al podi en la següent competició», diu Gallego.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li