Wäwä pinta un mural de 70 metres de llarg

0
1600

L’artista empordanesa ha pintat el cicle de l’aigua i les pautes per tenir un comportament sostenible de la seva gestió


 

Un dels primers grans murals artístics que llueix aquests dies a Figueres és el de la paret de 70 metres de llargada per 4 d’alçària, del mur de la depuradora d’aigua. Alba Falgarona, artísticament coneguda com a Wäwä Illustration, ha pintat el cicle de l’aigua i les pautes per tenir un comportament sostenible de la seva gestió.

El projecte va començar a mitjans del mes de febrer, quan van començar tots els treballs previs i necessaris per condicionar el mur. Com va succeir a la majoria d’àmbits de tot el país, el projecte es va veure interromput a causa de les restriccions derivades de la Covid-19, i va quedar el mural parcialment incomplet. Una vegada van començar les fases de desconfinament a la comarca, l’artista va poder reprendre de nou la feina.

Aquesta obra de grans dimensions s’emmarca en la campanya d’Aigua de Figueres, impulsada per l’Ajuntament de la ciutat conjuntament amb Fisersa. L’objectiu principal d’aquesta campanya és fer prendre consciència a tota la població sobre la importància d’una gestió sostenible d’aquest recurs escàs, i alhora s’explica com s’han de tractar els residus generats d’una manera sostenible al llarg de tot el cicle. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li