“Vull tornar al Barça amb Sandro Rosell com a president”

0
777

Quin balanç fa de la seva estada amb la selecció catalana?
Un balanç molt positiu, perquè durant aquests quatre anys, amb la federació catalana, s’han disputat partits molt importants per a la selecció, s’ha fet un salt de qualitat, sobretot pel que fa al format, que s’inserirà a partir d’ara. Jo crec que el fet que s’hagi jugat contra Euskadi amb anada i tornada i que s’hagi jugat amb data FIFA ha obert una porta molt important, sobretot en properes dates FIFA. La federació i la selecció catalana està oberta a fer el pas cap un reconeixement internacional.

Creu que és una utopia pensar que Catalunya tindrà la seva selecció nacional de futbol?
No, no és cap utopia. Jo cada vegada sóc menys escèptic, fa molts anys no creia tant que es pogués assolir aquest objectiu. Però quan jo era petit hi havia Rússia, i ara hi ha cinquanta estats a Rússia; quan jo era petit hi havia el mur de Berlín que separava les dues Alemanyes, i ara només hi ha una Alemanya. Si això, que és molt més important que les seleccions catalanes ha arribat a desaparèixer, aquestes amb el temps tindran un reconeixement FIFA i el més important seria que fos amb el futbol, ja que el futbol és el que mou més gent i és el que arrossegaria totes les altres seleccions. Però el reconeixement de la federació esportiva catalana, tard o d’hora, el veurem.

Què hi ha perdut a Àfrica?
Res, hi trobo! Estic en un projecte molt atractiu, aquest és el tercer any que es fa, que és la detecció de talents. El futur ja no és Àfrica, Àfrica és el present. A la majoria d’equips europeus hi ha molts jugadors africans…

 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li