Vols altruistes al cel de Castelló

0
830

La segona edició del Care-All Sky Family Fund Raiser, que es va fer la setmana passda, va recaptar més de 10.500€ per a paracaigudistes i saltadors base accidentats i les seves famílies


Les instal·lacions del centre de paracaigudisme Skydive Empuriabrava i del túnel de vent Windoor RealFly d’Empuriabrava van acollir entre el dimecres i el divendres de la setmana passa la segona edició del Care-All Sky Family Fund Raiser, una iniciativa solidària que recapta fons per a paracaigudistes accidentats o amb necessitats específiques i les seves famílies.

Entre els esportistes que han contribuït realitzant salts ha destacat la presència dels campions del món: Will Penny, Fly Warriors o Babylon FreeFly. La comunitat de voladors indoor també ha donat suport a aquesta magnífica iniciativa i els campions locals Dani Gallego, Josh O’donoghue i Fede Rawa, entre altres, han aportat el seu coneixement a aquesta causa, regalant hores de formació per a voladors novells.

El públic amateur ha pogut realitzar salts en paracaigudes o vols solidaris en el túnel de vent, així com fre classes de meditació o ioga i assistir a diferents ponències. Un sorteig amb més de 60 experiències relacionades amb el cel va posar el punt final la tarda de divendres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li