Volen que la gossera de Castelló s’ubiqui en un altre terreny

0
636

El grup municipal de SOM diu que els terrenys reservats pel consistori són inundables; que l’Ajuntament té altres parcel·les al mateix polígon on es podria construir l’equipament (i de fet unes ja estan previstes per a aquesta finalitat), i que la zona està a només 900 metres de Castelló Nou, fet que podria generar un impacte acústic important per als veïns


 

El grup municipal de SOM d’Empuriabrava i Castelló considera que la nova gossera que el govern municipal ha previst construir al polígon industrial del Pla s’hauria d’ubicar en un altre lloc. Diuen que els terrenys reservats pel consistori són inundables; que l’Ajuntament té altres parcel·les al mateix polígon on es podria construir l’equipament (i de fet unes ja estan previstes per a aquesta finalitat), i que la zona està a només 900 metres de Castelló Nou, fet que podria generar un impacte acústic important per als veïns.

Aquestes són algunes de les al·legacions que el principal grup de l’oposició ha presentat al Projecte de modificació puntual del POUM per tal de crear un nou sistema T-5 Gossera municipal. En total, SOM ha detectat 16 errors o omissions en la tramitació. I entre d’altres, també demanen com es tractaran els excrements dels animals, o quina mobilitat es generarà a la zona. A més, consideren que el Govern no ha justificat per què vol desmantellar el refugi de Pro Gat Ampuria, ni tampoc la necessitat de construir una gossera municipal quan ja n’hi ha prevista una de comarcal; i asseguren que els càlculs econòmics del projecte no són correctes (segons ells, la inversió inicial hauria de ser de 646.050 euros).

Però el que consideren «més rellevant» de tot el procediment és que «no hi ha cap polític de l’equip de Govern que en vulgui assumir el lideratge, i es deriva tota autoria cap als tècnics municipals, la qual cosa la considerem totalment fora de lloc».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li