Volen la creació de la Regió Policial Girona Nord

0
671

Des de fa temps les alcaldies de la comarca demanen, sense èxit, un augment de la dotació de mossos a les àrees bàsiques policials de Figueres i Roses


Els regidors no adscrits de l’Ajuntament de Figueres, que impulsen la plataforma Figueres Futur, han fet una proposta de Seguretat, que traslladen a l’alcaldessa Agnès Llado i la presidenta del Consell Comarcal, Sònia Martínez. Es tracta de demanar la creació de la Regió Policial Girona Nord, que englobaria bàsicament la comarca de l’Alt Empordà. D’aquesta manera «es podria corregir la falta de mossos d’esquadra que pateix el territori des de fa anys». Els regidors Carles Arbolí, Alba Albert i Miquel Fernández recorden que «Girona és l’única demarcació catalana que compta amb una sola Regió Policial dels Mossos d’Esquadra».

Des de fa temps les alcaldies de la comarca demanen, sense èxit, un augment de la dotació de mossos a les àrees bàsiques policials de Figueres i Roses. També fan la petició els propis comandaments del cos a la comarca. D’altra banda, es recorda que l’Alt Empordà té la principal frontera de l’Estat amb Europa; és el territori amb més municipis de Catalunya; Figueres és la segona ciutat de la demarcació; el flux turístic és molt alt i la taxa de criminalitat, elevada.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li