Visites guiades per descobrir Sant Miquel aquest estiu

0
1149

El poble ofereix diferents itineraris per conèixer l’entorn i el passat històric


 

Aquest estiu Sant Miquel de Fluvià ofereix diferents visites guiades per difondre el llegat històric i cultural de la població. Els itineraris són a l’aire lliure i es repetiran durant l’estiu.

VISITA EL MONESTIR. Del 22 de juliol al 29 d’agost es faran visites al monestir de Sant Miquel de Fluvià els dijous, divendres, dissabtes i diumenges. El preu de la visita és de dos euros i no cal fer una reserva prèvia. Si es vol consultar més informació sobre les visites guiades es pot enviar un correu electrònic a monestirsantmiquel@gmail.com, o visitar el perfil d’Instagram monestir_santmiquelfluvia.

VISITA TEATRALITZADA. Una de les novetats d’aquest estiu seran les visites teatralitzades que es faran al municipi els dies 29 de juliol i 12 i 26 d’agost. Aquestes visites es duran a terme a l’entorn del poble de Sant Miquel, els dies esmentats, a les 20.30 h. Per participar d’aquestes visites sí que cal fer una reserva prèvia a través del correu electrònic monestirsantmiquel@gmail.com o bé reserves@terramar.org.

El preu és de cinc euros per persona i inclou la visita teatralitzada i l’explicació històrica del poble de Sant Miquel de Fluvià. 


  • Pots consultar l’Hora del Poble de Sant Miquel de Fluvià, aquí. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li