Vilanova de la Muga és la capital del riure a la 6a Fira del Clown

0
817

Durant tot el dissabte es van dur a terme diferents espectacles i tallers, tots relacionats amb el món dels pallassos i de les arts circenses


Vilanova de la Muga va ser un dels municipis de la comarca que més va sentir riure aquest cap de setmana. Dissabte, 27 de maig, es va dur a terme la 6a edició del festival de pallassos i pallasses Fira del Clown de Vilanova de la Muga, que va omplir de gom a gom les places i carrer de la vila.

Durant tot el dia es van dur a terme diferents espectacles i tallers, tots relacionats amb el món dels pallassos i de les arts circenses. Hi havia quatre escenaris on es van representar més d’una quinzena d’actuacions. El públic va poder veure les darreres creacions de companyies i actors de clown de gran renom, com ara: la cia. Cirquet Confetti, ClinClonClown, cia. Karlus, Circ Nick i XaropClown. Durant la jornada també hi varen participar noms reconeguts com Claret Papiol, La Bleda i les pallasses Sílvia i Gea Boersma.

PALLASSO 2017. El guardó va recaure a la companyia gironina Xarop Clown, Pallassos d’Hospital, en reconeixement als deu anys de feina de millorar la qualitat de vida dels infants i gent gran hospitalitzats.Aquest és un guardó que premia iniciatives, projectes, activitats i professionals que destaquin per la seva trajectòria en el món del pallasso. Una de les activitats que més agrada és la Cursa de Sabatots, el Memorial Joan Montanyes, en què els pallassos corren amb les mítiques sabates i amb dues úniques finalitats; homenatjar el pallasso Monti i, arribar a la meta sense fer el ridícul. La guanyadora va ser la Pallassa Sílvia de la cia. ClinClonClown.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li