Vilanant torna a organitzar una nova edició de la FiraFlor, adaptada a la situació actual

0
965

Una de les novetats d’enguany és que es podrà fer un ‘escape room’ a l’exterior, a Vilanant


Aquest any sí. Aquest any Vilanant torna a programar una nova edició de la Firaflor. Una de les festes i fires temàtiques del poble més arrelades i esperades. El mercat de les plantes i flors es farà el pròxim diumenge, 16 de maig, durant tot el dia, i hi haurà diferents activitats. Totes elles seguint els protocols necessaris i les mesures de seguretat. Tal com explica l’alcaldessa de Vilanant, Anna Palet, «no ho enfoquem com una fira de grans dimensions com fèiem abans, sinó que és un primer pas després d’haver estat un any sense poder fer cap mena de festa».

FIRAFLOR 2021. Cada any aquesta fira segueix un fil argumentatiu i així explica una història concreta. Aquest any la Firaflor girarà entorn de la situació de pandèmia, i té l’objectiu de decorar els carrers i places de la vila amb temes relacionats amb la distància, la neteja de mans i la mascareta. D’altra banda, l’alcaldessa detalla que a través de les decoracions florals el que es vol aconseguir és «transmetre un missatge d’il·lusió i una explosió de colors amb l’arc de Sant Martí. Hi haurà una quinzena de parades de l’Associació de Productors APPA, una entitat de productors alt-empordanesos que oferiran els seus productes de km0. «Ens fa molta il·lusió haver descobert aquesta entitat i esperem continuar el lligam durant molts anys», diu Palet.

A banda de les parades, hi haurà el tradicional pregó de la fira i dos espectacles de música per a totes les edats. A la plaça del poble hi haurà una zona per menjar amb foodtrucks i també es faran els concursos habituals.

ACTIVITAT NOVEDOSA. La principal novetat d’aquesta edició és l’escape room exterior que es farà durant tot el dia. Per participar-hi cal escanejar el codi QR que acompanya aquesta pàgina i fer la reserva per grups. Al ser una activitat a l’aire lliure, no hi ha risc de dur-la a terme. La temàtica de l’escape room és el Gran Tresor i caldrà trobar-lo per poder escapar. No en podem donar més detalls.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li