Vilamalla celebra Sant Gil amb mĂ©s d’una desena d’activitats festives i esportives

0
870

La celebració es durà a terme del 30 d’agost a l’1 de setembre amb activitats per a tots els gustos i edats


 

Vilamalla engalana el municipi per festejar Sant Gil. La festa major començarà divendres, 30 d’agost, i s’allargarà fins al diumenge 1 de setembre amb una desena d’activitats.

El tret de sortida de la celebraciĂł no serĂ  del mĂ©s tradicional, perĂČ sĂ­ del mĂ©s original. La ComissiĂł de Festes de Vilamalla, qui organitza la festa, amb la col·laboraciĂł de l’Ajuntament i tambĂ© de la DiputaciĂł de Girona, ha programat una sessiĂł de cinema a la piscina municipal a partir de les 21 h. A banda del cinema tambĂ© hi haurĂ  montaditos per a qui ho desitgi per un preu de 5 euros, que inclou cinc montaditos i tambĂ© beguda. Destaquen que l’entrada serĂ  gratuĂŻta i hi haurĂ  crispetes per a tothom.

ESPORTS. El dissabte, 31 d’agost, començarĂ  amb el Torneig Social de Petanca, a les pistes municipals. Les inscripcions es podran fer a partir de les 16 h i Ă©s un torneig obert a totes els empadronats de Vilamalla. A banda, tambĂ© durant la tarda hi haurĂ  inflables d’aigua per a la mainada a la piscina municipal. I a les 18 h començarĂ  el Torneig Social de PĂ del. Es farĂ  en forma de lligueta americana i hi haurĂ  entrega de premis al final del torneig. Aquest tambĂ© Ă©s una activitat esportiva oberta a tots els empadronats al municipi. TambĂ© a les 18 h hi haurĂ  un campionat de futbet infantil a la pista esportiva exterior. És una competiciĂł esportiva, en el marc de la festa major, per a jugadors d’entre 10 i 15 anys, detallen des de l’organitzaciĂł. Per fer la inscripciĂł cal que hi hagi un mĂ­nim de cinc jugadors per equip.

HAVANERES I BALL. Al vespre hi haurà un concert a càrrec del reconegut grup d’havaneres Les Anxovetes a les 21.30 h a la plaça de la Font. Hi haurà taules per tal que els empadronats puguin reservar i gaudir de la vesprada. Un cop acabat aquest concert hi haurà el ball de nit amb l’orquestra Banda Sonora

ÚLTIM DIA DE FESTA MAJOR. Pel que fa al diumenge, serĂ  el dia amb mĂ©s activitats tradicionals de festa major, com ara l’ofici solemne, que començarĂ  a les 10.45 h a l’esglĂ©sia de Sant Vicenç de Vilamalla. Tot seguit, a les 12 h, hi haurĂ  un concert de la Coral de Vilamalla, a la mateixa esglĂ©sia de Sant Vicenç. Aquest grup es va formar ara un any i van fer la seva presentaciĂł durant la festa major de l’any passat.

Un cop acabat el concert, la celebraciĂł de Sant Gil seguirĂ  amb el vermut popular a la plaça de la Font a partir de les 13 h. Cal destacar que durant tot el diumenge hi haurĂ  inflables infantils, tambĂ© a la plaça de la Font, per a la mainada. Els inflables infantils s’obriran a partir de les 11 h.

FI DE FESTA. La cobla Vila de la Jonquera s’encarregarĂ  d’oferir l’audiciĂł i la ballada de sardanes, a la plaça de la Font, que començarĂ  a les 17 h. I finalment, a les 19 h La Chatta Orquestra s’encarregarĂ  del concert de tarda i el ball de nit, que marcaran la cloenda de la festa major d’estiu de Vilamalla. La Chatta Orquestra Ă©s una formaciĂł de mĂ©s d’una desena de mĂșsics i cantants que fa anys que s’encarreguen de portar la seva mĂșsica arreu del territori per celebrar les festes majors.

  • Pots consultar el programa de la festa, aquĂ­. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li