Vilamalla celebra finalment el Carnaval amb la rua de comparses i el ranxo popular

0
713

Dissabte, 28 de maig, a partir de les 17 h, començaran les activitats festives de la celebració


Ara sí, aquest cap de setmana la rauxa i els colors del Carnestoltes lluiran pels carrers de Vilamalla amb la celebració, després de l’ajornament per la pandèmia, del Carnaval 2022. Les activitats previstes es faran dissabte, 28 de maig, a partir de les 17 h de la tarda. La jornada festiva l’organitza l’Associació Joves de Vilamalla, l’Espai Jove i l’Ajuntament de Vilamalla.

CENTRE CÍVIC SANT VICENÇ. Com hem dit, la jornada carnavalesca començarà dissabte a les 17 h amb un espectacle d’animació infantil a càrrec de la companyia Rikus, que aquest any han estrenat nou espectacle. La festa acabarà amb una xocolatada infantil per a tots els assistents, que se servirà a les 18 h.

PAVELLÓ MUNICIPAL. Pel que fa al vespre, a partir de les 20 h començarà la rua de comparses que recorrerà el poble amb les diferents colles, disfresses i comparses. Un cop acabada la cercavila, se servirà el ranxo popular, al pavelló municipal d’esports de Vilamalla. Elaborar el ranxo de Carnestoltes és una de les tradicions més antigues d’aquesta celebració.

Finalment, la nit de Carnaval 2022 de Vilamalla tancarà amb la festa d’Itinerant Dj Events Costa Brava, una de les companyies d’espectacles amb més trajectòria del territori català. Està considerada una de les empreses líders del sector de les discoteques mòbils, amb més de tres dècades d’experiència en festes majors, esdeveniments esportius i culturals o carnavals, entre d’altres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li