Vilafant redistribueix les regidories i defineix el cartipàs

0
1031

Durant els propers quatre anys, l’alcaldessa, Consol Cantenys, portarà directament les àrees de Governació, Recursos Humans, Habitatge i Participació


L’Ajuntament de Vilafant va celebrar dijous al vespre el primer ple del nou mandat. L’ordre del dia de la sessió, de caràcter extraordinari, incloïa diversos punts relacionats amb l’organtizació i el funcionament de la legislatura que acaba de començar, i l’equip de govern també hi va donar compte del nou cartipàs.

Durant els propers quatre anys, l’alcaldessa, Consol Cantenys, portarà directament les àrees de Governació, Recursos Humans, Habitatge i Participació. La nova incorporació a l’equip de govern, Montse de la Llave, assumirà les regidories d’Educació, Benestar i Salut, Seguretat i Protecció Civil. Per la seva banda, Francisco J. Marín es farà càrrec d’Hisenda, i mantindrà les regidories de Via Pública i Festes Populars i Entitats que ja havia tingut el mandat passat. Xavi Garcia també mantindrà Medi Ambient i Patrimoni, i a més assumirà les àrees de Cultura i Gent Gran. I completarà el cartipàs César González, que tornarà a gestionar les regidories de Joventut, Esports i Comunicació, i aquesta legislatura també hi afegirà Promoció Econòmica.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li