Vilafant aprova un document per incrementar el comerç

0
842

El consistori també tira endavant l’augment d’un 2,8% de les tarifes del taxi, preus acordats amb Figueres


El ple de Vilafant del gener ha aprovat la Delimitació de la Trama Urbana (TUC), un document que s’ha de convertir en una eina per poder fomentar el teixit comercial a Vilafant.

Vilafant en ser un municipi de més de 5.000 habitants ha de fer aquesta delimitació per poder acollir, al seu terme, establiments comercials de fins a 2.500 m² de superfície de venda . L’alcaldessa, Consol Cantenys creu que la delimitació «permetrà fer un salt important pel que fa a la promoció econòmica i la dinamització del teixit comercial». El govern parla d’un creixement comercial «compatible» amb l’activitat residencial, que amb el TUC marcarà les zones on es podran ubicar aquests establiments.

El ple també va ratificar l’adjudicació de les obres del carrer Empordà, que s’han d’iniciar en breu. Precisament, aquesta setmana hi ha haurà una reunió informativa amb els veïns per explicar-los el calendari de les obres. D’altra banda, en la sessió plenària es va donar llum verda a les tarifes del servei de taxis de Vilafant que pujaran un 2,8%, una xifra que s’ha acordat amb la comissió de seguiment d’aquest servei, formada pels ajuntaments de Vilafant i Figueres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li