Vilabertran acull un concert d’homenatge a Albert Tomàs

0
574

Es tracta d’un acte impulsat per La Fundació Albert Tomàs i Bassols per recordar la figura del seu fundador, que va traspassar fa gairebé dos anys


La Jove Orquestra de Figueres realitzarà un concert gratuït a l’església de Santa Maria de Vilabertran, aquest proper dissabte 9 d’abril a les 6 de la tarda. Un acte impulsat per La Fundació Albert Tomàs i Bassols per recordar la figura del seu fundador, que va traspassar fa gairebé dos anys. Carles Brugat, president de la institució, explica que «amb això acomplim el doble objectiu de recordar l’Albert Tomàs amb la música que tant va estimar, i patrocinar la cultura, en aquest cas una entitat orquestral que fa molt per a la formació del joves de les comarques gironines».

La Fundació Albert Tomàs vol que aquest concert serveixi per recordar el seu fundador així com al seu llegat, i també per donar-lo a conèixer a les noves generacions, «i ho fem a Vilabertran, que és el poble on va néixer i va treballar desinteressadament, i amb una activitat que ell adorava, la música. Cal recordar que aquestes dues passions van ser l’embrió del Festival Internacional de Música de Vilabertran», afegeix Brugat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li