“Vila va vendre fum i va malbaratar diner públic i amb Felip no hem vist gaire canvi”

0
853

L’Ajuntament de Figueres ja treballa per lliurar la documentació sobre Fisersa i Ecoserveis que l’Oficina Antifrau li ha requerit. Sembla que s’ha trobat fonament en la denúncia presentada pel seu grup?
En aquest cas, i una vegada més, ens hem assabentat per la premsa que Antifrau ha obert una línia d’investigació. No ens comuniquen res i això és preocupant.

Mentrestant, contina el procés per buscar el nou gerent de Fisersa.
Pel que fa al tema de l’acomiadament de l’exgerent, Josep Viñas, és un tema que sí que se n’ha parlat molt però no està acabat. No entenem que fa un parell o tres de mesos se li donés tot el suport, especialment amb el tema de la famosa canonada, i de cop i volta d’un dia per l’altre se l’acomiada per manca de confiança. Ens està costant molt cara aquesta manca de confiança, als figuerencs. Ja anem per 176.000 euros i esperem, desitgem i treballarem perquè això quedi aquí. Ara Viñas demana 100.000 euros per danys i perjudicis. Doncs bé, esperem que això quedi aquí i que no s’arribi a cap acord.

És cert que el seu grup està pressionant perquè hi hagi canvis en la gestió de l’Hospital de Figueres?
Nosaltres hem encetat aquest tema perquè també ens preocupa i no ho fem perquè estem en precampanya o per voler guanyar vots. A nosaltres se’ns han adreçat usuaris de l’hospital i grups de metges i infermers que estan preocupats per la mala gestió. Creiem que l’alcaldessa, com a presidenta del Patronat i, en general, l’equip de govern haurien de fer alguna cosa. La realitat és que abans l’Hospital de Figueres era dels capdavanters de la província. Era el número dos per darrere el Trueta però ara ja és el número dos per la cua i Olot i Palamós han passat al davant.

L’equip de govern hauria trobat una solució per a l’aparcament dels autobusos turístics. S’estudia habilitar la ronda del Parc. Què els sembla?
Jo ho he estat mirant amb molta cautela i realment allà no hi veig tant d’espai. De la manera que s’han fet aquelles voreres, per exemple, pel carrer Avinyonet no giren ni busos ni camions. Tècnicament, el senyor Xavier Ludevid ens diu que ja hi ha els 6 metres necessaris, però jo allò ho veig molt estret i les rodes acaben al cim de la vorera. Tampoc veiem clara l’entrada ni pel passeig Nou ni per més amunt. Això s’havia d’haver pensat més. Aquí les coses s’arreglen i després es pensen. S’hauria d’escoltar més els tècnics. L’opció d’aparcament al Parc de les Aigües hauria estat molt millor.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li