Víctor Puga ajorna el projecte de Can Masset per més endavant

0
741

El nou equipament preveu la construcció d’una nova biblioteca i un auditori, i la concentració de diversos serveis


L’alcalde de l’Escala, Víctor Puga, va anunciar fa uns dies que ajorna una de les seves obres estrella per aquest mandat. Es tracta del projecte de Can Masset, que s’havia d’iniciar aquesta tardor amb l’enderroc de l’edifici actual. Tot i això, Puga s’hi refereix com una renúncia «temporal». Ho justifica: «La situació econòmica global aconsella que no fem aquesta gran inversió aquest any, donat que no sabem que succeirà en el terreny econòmic i social en els propers mesos».

Després de l’enderroc previst i ara ajornat es preveia la construcció del nou edifici, amb una nova biblioteca, un auditori i la reubicació i millora d’altres serveis com ara l’escola d’adults, l’escola de música o el casal de jubilats, entre altres. En el pressupost d’aquest 2020 ja s’havia reservat una partida de 800.000 euros per a l’obra, que representava la meitat del seu cost.

SECTOR EMPERADORS. En el darrer ple municipal també es va decidir aturar, de moment, el projecte d’urbanització del sector dels Emperadors. L’aturada dels tràmits per la pandèmia feia endarrerir encara més l’obra, que s’havia d’interrompre igualment per l’arribada de l’estiu. Els treballs van a càrrec dels veïns.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li