Vi, territori i sensibilitat social

0
1228

Verema Solidària dona 12.000 euros a projectes que treballen per la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual


 

Un total de 11.887,20 euros a les dues entitats principals beneficiàries de la campanya de micromecenatge organitzada per “tallar amb l’exclusió social”. Aquest va ser el moment clau de l’acte de cloenda celebrat a Barcelona de la campanya 2017, en la qual van participar, provinents de l’Alt Empordà, La Vinyeta i el Celler Cooperatiu d’Espolla.

La Fundació Mas Albornà, de Vilafranca del Penedès, i la Fundació Astrid-21, de Girona, que treballen amb persones amb discapacitat intel·lectual, van ser les destinatàries de les donacions, que serviran per finançar i millorar els projectes Senectus i Construint oportunitats, que afavoreixen, respectivament, la inclusió social de persones en procés d’envelliment, i la inclusió laboral de joves amb discapacitat.

Gràcies a les donacions de 302 persones, famílies i grups a la campanya de micromecenatge oberta a Goteo.org, per participar a accions de verema, reservar vi o inscriure’s a un tast, Verema Solidària ha recaptat en aquesta segona edició 19.812 euros i ha superat la xifra de 18.000 euros de recaptació òptima que s’havia fixat com a objectiu, i ha duplicat la de l’any anterior. A més, la campanya ha reunit 608 participants a les veremes organitzades.

Dels fons recaptats, es destinarà un 80% dels diners als projectes de les dues entitats del Penedès i de Girona, i el 20% restant servirà per pagar els costos d’estructura i de la plataforma Goteo.org. Per tant, tal com ja es va fer a la primera edició, 8 de cada 10 euros aportats al micromecenatge es destinaran a donar suport a entitats socials locals.

Van fer entrega dels xecs Jaime Raventós, de Raventós i Blanc, i Santi Redondo, del Celler Credo, en representació dels quatre cellers coorganitzadors.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li