Vehicle elèctric a Roses per a les tasques de jardineria

0
756

Es tracta del primer vehicle elèctric de l’empresa, el qual compleix amb els compromisos del PAES (Pla d’acció per a l’energia sostenible) de Roses, dirigit a reduir les emissions de CO2 i el consum final d’energia del municipi


L’empresa municipal Rosersa ha incorporat un vehicle elèctric per al servei de la seva secció de jardineria. Es tracta del primer vehicle elèctric de l’empresa, el qual compleix amb els compromisos del PAES (Pla d’acció per a l’energia sostenible) de Roses, dirigit a reduir les emissions de CO2 i el consum final d’energia del municipi.

El nou vehicle, tipus pick up i equipat amb alces per augmentar la seva capacitat de càrrec, s’incorpora a partir d’ara al parc mòbil de Rosersa, on es destinarà al transport de maquinària així com al transport de restes vegetal. El seu equipament inclou també un bolquet abatible per facilitar les tasques de descàrrega. El vehicle és de petites dimensions i estret, fet que permet accedir i circular per espais limitats, compta amb una autonomia de 120 km i pot circular a una velocitat màxima de 60 km/h. El preu d’adquisició ha estat de 36.269 €.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li