Vacances i relax, al Càmping Vell Empordà

0
997

El Càmping Vell de Garriguella disposa de tota mena de serveis, amb unes modernes i completes instal·lacions perquè l’estança del visitant sigui d’allò més agradable


Aquest és un dels càmpings amb més tradició campista de la comarca alt-empordanesa. El Càmping Vell de Garriguella disposa de tota mena de serveis, amb unes modernes i completes instal·lacions perquè l’estança del visitant sigui d’allò més agradable. Entre els serveis, en destaca: wifi, recollida selectiva, espectacles infantils, serveis d’autocaravana, rentaplats o recepció, entre molts altres. En destaca també el restaurant, el supermercat, el servei de bugaderia i també la biblioteca.

Una altra de les característiques de l’equipament vacacional és el ventall d’entrenament. El client pot gaudir de la piscina per entrenar o posar-se en forma cada matí de 8.30 a les 10.00 h. I a més a més, disposa d’altres zones com ara la pista esportiva que inclou una pista de futbol i una de bàsquet oberta, la pista vòlei platja, que defineixen com «la nostra platja al mig de les Alberes» i finalment el servei d’osteopatia i/o fisioteràpia, que un cop per setmana els clients poden reservar una hora per relaxar-se. Tot això i molt més es pot consultar a la pàgina web del càmping.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li